Har precis varit o lämnat lite av mina käraste ägodelar hos min syster. Flyttkaoset fortsätter men jag har mål i sikte, det känns kanske inte helt omöjligt ändå!

Åh, har massa “packa ned i förrådet och stanna där”-kartonger. Får sådan ångest. Jag tycker ju om sakerna, kläderna… Men använder dem aldrig eller för sällan att det är motiverat att ha dem ta plats i lägenheten.

Min kompis M skrev såhär till mig “Man kan ju låta vissa saker vila, det betyder ju inte att man glömt bort dem, bara att de inte passar in i det hemmet man har nu liksom 😉” TACK skönt nu lättar samvetskvalen och velandet fram och tillbaka med hur jag ska göra. Allt som inte känns rätt nu, är antagligen inte rätt, och får bo i förrådet ett tag. Ex ett dubbelsängöverkast som min pappas farmor virkat och har fyllt upp halva garderoben i ca 1 år.

Det är jättefint men JUST NU får det vila i förrådet. Det kommer en dag för det överkastet. Jag behöver inte ha dåligt samvete.

Punkt slut .

Lämna ett svar