Kl 8 imorse ringde min läkare ifrån Vårdcentralen. Vi hade minst sagt delade meningar kring mitt ärende. Så efter 15 minuters argumenterande och diskuterande så sa jag att nä du, vi kommer ingenstans med det här, så jag tycker vi avslutar nu.

Kl 10 var jag på USÖ. En och en halv timme senare hade jag inte bara gjort klart mitt planerade ärende utan dessutom lämnat det blodprov som min läkare på vårdcentralen och hans kollegor hade diskuterat och kommit fram till inte var nödvändigt.

Nu är jag hemma, har ätit lunch och ringt några samtal. Plus fixat med syrrans dator, borde kasta ett öga på min också.

Och i eftermiddag ska vi fira Alwin (mitt yngsta syskonbarn) som fyller 2 år idag ❤ Sen jag flyttade hit så har hans ordförråd i princip bestått av “Louise”, hihi.

20130404-123745.jpg

Lämna ett svar