Gomorron onsdag! Idag har jag en hel del på agendan…
– Universitetet
– Upptädande och fika på Flisans dagis
– Hämta lite saker i min gamla lgh
– Ett core/spinpass inbokat
– Ev sova hos min farmor o farfar

Har faktiskt bokat in skivstång/step ikväll också. Låter ju lite läskigt m step men jag vill bli bättre i skivstång, är inte riktigt med i svängarna på dom passen ännu!

Det var intressant med Kettlebellspasset igår. Finns mycket man kan göra med dom små handtagsbeklädda kloten! Vår instruktör sa att man behöver göra minst 300 repitioner av en övning för att få någon sånär koll på den. Det finns lite tutorials på You Tube för dig som vill veta mer. Nu vill jag ha ett eget klot att svinga med!

Kände sjukt mycket i ländryggen under flera övningar, muskler som jag upptäckte under min flytt att dom verkligen behöver tränas. Perfekt att slänga in lite Kettlebellsövningar ibland alltså.

20130410-063550.jpg
Mina bokningar i Friskis&Svettis app

Lämna ett svar