2 svar på ”Aprils träningsmål”

  1. Bravo! Jag vet ju att du är förkyld, så det är en bedrift att ha klara såpass (även om det är lite farligt att träna med infektion i kroppen). Sen är jag ju himla nyfiken på vad appen heter och om den passar till smartphone??? Slutligen – ett tips som jag kanske glömt att dela med mig av och som sannolikt hållit mig förkylningsfri under många år: FLP Aloevera dryck! Alltså inte nåt av det som du köper på hälsokost som inte är godkända av internationella aloevera rådet, utan forever livings variant. Den innehåller alla vitaminer utom A och D. Verkar så att den (1) har en utrensande effekt av slagg i tarmsystemet, (2) bygger upp en fräsch tarmslemhinna och (3) upprätthåller en god tarmhälsa. Fler effekter är att drycken är verksam mot magsår och magkatarr. Om du vill läsa mer: http://halsofokus-aloevera.com/produkter/halsa/aloe-vera-gel (naturell), http://halsofokus-aloevera.com/produkter/halsa/aloe-berry-nectar (berry nectar) och http://halsofokus-aloevera.com/produkter/halsa/aloe-bits-n-peaches (bits´n peaches). 30 – 60 ml varje morgon före frukost räcker bra.

    1. Tack! Appen heter training goal och finns för iPhone, vet inte om den finns ex på android. Ja jag är verkligen glad att jag uppnått mitt mål för nu när jag är sjuk måste jag ju tyvärr avstå ifrån träningen 🙁

      Har hört talas om aloe vera-produkter, ska kika på sidorna du har rekommenderat! Jag är sällan sjuk (peppar peppar ta i trä) men det låter ju onekligen hälsosamt o spännande!

Lämna ett svar