För länge sen kom wrappen till McDonalds. Jag testade chicken- &baconwrap.

Den var sjukt god. Krispig friterad kyckling, lite rostad lök som gav extra sting för smaklökarna, en liten skiva bacon (snålt, be om mer!) som passade bra med såsen och grönsakerna.

Påtal om grönsaker hade det gärna fått varit mycket mer sallad, tomat och gurka, jag älskar det! Lite väl snålt, men alla kanske inte fyller wraps/tortillias med lika mycket innehåll som mig så dom går sönder.

Livsfarligt alltså. Så gott. Och tyvärr en jättehög andel kolhydrater. Jag tror inte på “kalori som kalori” – jag tror på en minskad mängd kolhydrater, nyttiga fetter och föredrar proteinrika lite fetare produkter (ex standard ist för light)

Lite sidospår…
Ibland har jag svårt för standardprodukter, light känns inte lika farligt och ger inte samma ångest – men oj oj vad mycket tillsatser och dolt socker! Hur som är det fullfeta produkter jag köper.

En fördel m fullfeta produkter är att mindre mängd ofta ger samma tillfredställelse, om inte bättre, som du annars behöver vräka i dig massvis med lightprodukter för att uppnå. Standardprodukterna är naturligare, och gör att du håller dig mätt längre.

Nu tappade jag tråden lite, rekommenderar chicken&baconwrap, för att den är så god och speciellt värd att prova om ni får tag på den gratis, som jag hade turen att få via ett erbjudande : )

MEN ur näringssynpunkt kan jag inte rekommendera den, eller någon annan snabbmatskedje-mat alls. Mer protein, mindre kolisar, nyttiga fetter, frukt i måttlig mängd, grönsaker och standardprodukter – jag lever dock inte alltid som jag lär, tyvärr.

Tips – köp en wrapp, lägg till extra bacon/kyckling/sås, ta bort brödet ät och njut!

Chicken and bacon-wrap
Protein: 29 g
Kolhydrater: 56 g
Fett: 40 g
Fibrer: 3 g
Kalorier: 695

Övriga Wraps:
Sweet chilichicken-wrap (500 kcal)
Veggie-wrap (490 kcal)
Grilled Chicken-wrap (350 kcal)

20130420-183754.jpg

20130420-184523.jpg

2 svar på ”Mc wrap, chicken and bacon”

Lämna ett svar