Nu är det äntligen dags att lotta ut Trend o Tränings snygga träningslinne! För att vara med och tävla lämnar du en kommentar om varför du vill vinna, samt din mailadress så jag kan kontakta dig vid ev vinst.

Linnet som lottas ut är i storleken S (stort i storleken). Har du en blogg? Lämna gärna din adress så jag kan kika in hos dig! Den som vill får väldigt gärna dela tävlingen på Facebook, bloggar, Twitter, Instagram eller andra sociala medier!

Linnet kostar 299:- i Stronger Labels webbutik.

20130501-172003.jpg

20130501-172107.jpg

Visst är budskapet fint? Jag symboliserar det inte bara med träning som jag älskar, utan även till andra områden i livet, som man brinner lite extra för, och gör med kärlek. ❤Till exempel i min roll som moster till 5, snart 6, underbara barn. Det är något väldigt betydelsefullt i mitt liv som jag vill göra med mycket kärlek.

Eller som en gammal klasskompis skrev på Facebook: “Är det den där man ska ha på sig när man käkar choklad?”
Det är kanske när du sitter där med en god chokladbit, dricker morgonkaffet, eller är påväg mot nya spännande utmaningar som du älskar det lite extra. Livet!

37 svar på ”Just don’t do it – love it ❤”

 1. är gärna med & tävlar 😀 skulle beöhva lite extra motivation dels på gymmet men även i övriga livet 😀 Skulle vara en bra reminder till mig själv 😀 kram

 2. För att inställningen stämmer helt med min egen, inte bara kvantitet utan kvalitet eller vitalitet som jag kanske oftare säger!!

 3. Jag skulle vilja belöna mig själv för att jag har vågat ta flera stora steg den senaste tiden (yrkesmässigt, relationsmässigt och träningsmässigt) och därmed utmanat mina rädslor. Att våga är att vinna! Visserligen läskigt, men…. I love it! 2013 är och kommer att bli det bästa året på länge:)!

 4. Det är viktigt att man stannar upp i all vardagens stress och pusslande för att få tiden att räcka till för att bara tänka till och reflektera över hur bra man faktiskt har det, hur lyckligt lottad man är med allt. Det är viktigt att inte glömma bort allt bra i vardagen! Därför skulle jag vilja vinna detta linne för att när jag har det på mig få en påminnelse om att stanna upp och tänka till, uppskatta det man har i livet!

 5. Jag skulle bli så glad över att få vinna detta linne som har bästa texten! Som föräldraledig är det “svårt” att unna sig nya träningskläder men jag försöker unna mig träningstiden då den gör mig till ett bättre mer välmående jag, träning gör mig till en bättre mamma o fru då träningen får mig att må bra och lycklig.

 6. Jag vill gärna vinna det fina linnet. Har precis fått reda på att jag lider av en sjukdom efter flera år av ovisshet. Har alltid kännt att det varit något men samtidigt som det är en lättad att fått svar är det även en stor räddsla som finns hos mig. Rädd för hur framtiden kommer att bli men jag har samtidigt stor förhoppning om att jag kan vända detta till något bra och blicka framåt. Nu vet jag ju vad det är jag ska jobba med. Därför skulle det passa så bra med detta linnet i min väg mot ett bättre och lyckligare liv!

 7. Jag vill vinna detta underbara linne då jag älskade det från första stund jag såg det på fina Anna och för att jag gör allt jag kan varje dag (genom t ex Instagram) för att motivera andra till att inte bara leva ett hälsosamt och aktiv liv utan även göra det med kärlek och på ett sätt som fungerar i ens eget liv med ens egna förutsättningar! & för att något ska hålla i längden så får inget kännas som en plåga därför skulle jag vara så stolt över att bära detta linne! LOVE IT!

 8. Det är ett viktigt budskap som inte bara ska gälla träning. Det ska gälla hela livet! Allt vi gör!

 9. Hej! Så coolt linne, med helt rätt attityd 🙂 Ibland är det ju faktiskt så att man gör en del saker utan att älska´t , speciellt när det blir för mycket fokus på en/några enstaka saker saker i livet – träning, vardagsliv med matlagning, disk och barnkladd, ja faktiskt även chokladätning 😉 Desto härligare när känslan väl infinner sig och man mår bar i hela kroppen och huvudet och gör det med känsla!

  Kram och hej!

 10. Hej! Jag vill vinna eftersom jag älskar träning, det är min stora hobby här i livet. MEN just nu har jag tappat gnistan, jag tränar fortfarande men jag känner lite motstånd precis innan jag ska dra igång, inte för att jag inte vill träna utan att det är lite tugnt och motigt i mitt liv för tillfället. Linnet hade gett mig en riktig kick i rätt riktning! Och det hade gjort mig superglad och fått mig på bättre humör!
  Tack för en bra blogg!
  //cissi

 11. Jag vill vinna för att jag behöver få en psykisk push och en påminnelse om att allt är inte jobb och hårda utmaningar som tär på psyket. Jag behöver få höra den lilla viskande rösten om att allt går att göra roligt, eller åtminstone effekten av det man gör!

 12. Det är så lätt att bara låta dagarna flyga förbi och att man lever sitt liv slentrianmässigt där man går och tränar, äter, sover och arbetar utan att tänka efter. Linnet hade passat bra som en påminnelse om att faktiskt älska det man gör. Fick också inspiration av dig, att det inte bara gäller träning utan allt man gör. För livet blir faktiskt lite roligare och man passar på att njuta av det man gör!

 13. Åh va häftigt linne! Det hade passat överallt, särskilt då jag försöker se det positiva i det mesta och ser möjligheter istället för hinder!!

 14. Jag älskar ❤ linnet o för del sakens skull både träning o livet! Vill va med o tävla.

  /AnnA

 15. Budskapet är riktigt bra och det är något som jag alltid försöker sträva mot. Att känna efter vad som känns bäst för en själv. Budskapet välkomnar alla till sin egen tolkning och jag gillar vekligen dessa små ord med så stor betydelse.

 16. Kul med tävling! 😀
  Jag har tappat massa träningsinspiration det senaste och känner mig väldigt deppig över detta! Ett linne med några viktiga ord skulle definitivt ge mig en kick! Ska springa göteborgsvarvet och skulle i så fall bära linnet där för att tagga alla underbara medlöpare 🙂

 17. Hej!
  Åh vilken kul tävling! Jag är med 🙂
  Jag har länge letat efter ett liknande linne i modellen o när jag sen såg detta, med det underbara budskapet blev jag såld! Tror det är jätteviktigt att ha med känslan i allt man gör, det blir så mycket bättre då 🙂

  Kram Emilia
  emilia.gardell@gmail.com

 18. Jag vill TÄVLA:
  1. För att jag verkligen älskar att träna och vill visa det och därmed peppa andra. Både när jag är på gymmet och annars.
  2. För att jag gått ner 10 kg i vikt och numer platsar i ett linne storlek Small.
  3. För att linnet är ursnyggt och kommer att göra sig finfint till solbrännan.
  4. För att jag behöver nåt snyggt att ta på mig vid en fotosession här framöver.

 19. Åh jag älskar budskapet på linnet! Jag är en sucker för olika texter och sitter alltid på instagram och kollar olika träningskonton. Jag sparar ner alla bilder med bra texter för att bli motiverad. Det här är en av dom bästa texterna!

 20. Åh vad snyggt 😀 hade mer än gärna snörat på mig träningsskorna, tightsen & det där linnet och ba sprungit tills jag inte orkade mer! 😀 pepp! Bara för att jag älskar’t

 21. Jag är jättegärna med och tävlar då jag tänkte ge mig själv ett träningskort i födelsedagspresent (2 veckor sedan), och vad skulle inte passa bättre till det om inte detta underbara träningslinne?
  Dessutom är det tillräckligt snyggt att man inte bara behöver ha det på gymmet 😉

 22. Jag är självklart med och tävlar så kanske man kan få upp lite motivering till att träna mera samtidigt 🙂

 23. Jag vill vara med och tävla för att det skulle ge mig en extra pepp att komma iväg och träna eller ut och gå när sommaren kommer och det antagligen är mer lockande att sitta på en uteservering med en öl. Men med detta budskapet skulle jag nog få en kick i rumpan och ta mig iväg lättare. Och så vill man ju vara lite extra snygg när man tränar 😉

 24. Jag vill gärna vinna linnet för påminna mig själv att fortsätta sträva framåt, och med ett leende på läpparna! 🙂

 25. Jag skulle vilja vinna eftersom linnet är jävligt snyggt och skulle passa bra i sommar värmen 🙂

 26. För att jag behöver träningskläder o för att du e världens bästa o finaste Louise!:D<3

 27. Åh så snyggt linne! Det vore kul att ha på sig när man är på exempelvis ett bodyattack-pass. Man kan se sig själv i spegeln och verkligen känna dendär endorfinkicken man får av ett riktigt hårt pass! DET är att älska vad man gör!

 28. Jag vill tävla!
  För jag kommer behöva nå snyggt att ha på mig att träna i när bebisen kommit! Gud, vad jag längtar till att kunna träna yoga, gå långa promenader och förhoppningsvis ta mig till gymet efter ett tag.

Lämna ett svar