Hej! Hjälp vilken skön helg jag har haft… Eller, i fredags var jag på utflykt till Trollhättan och träffade min bästis. Det är väl rätt gulligt med bästisar när man är snart 24 år?! Kom hem sent, och igår låg jag i sängen HELA dagen och tyckte oerhört synd om mig själv. Regnet vräkte ned och åskan mullrade. Nästan en hel säsong Simpsons hann jag titta på också.

Imorse trodde jag att jag skulle bli galen! Jag var SÅ TRÖTT (som man faktiskt blir av att göra ingenting, testa själv) och mina syskonbarn hade tredje världskriget. Jag höll på att bli tokig.

Nu har jag precis ätit en jättegod omelett med två sorters ost, skinka, paprika och hasselnötter. Ska hoppa in i duschen snart och sen ge mig ut på äventyr med min cykel!

20130630-144645.jpg

Ett svar på ”En helg med utflykt, regn och galna barn”

Lämna ett svar