Förra veckan fick jag en avi på ett paket jag hade att hämta ut på Ica. Jag har inte beställt något så blev givetvis väldigt glad o nyfiken. Väntade på att kl skulle bli efter 13 och skyndade dit, varpå jag fick besked om att “paketet har tyvärr inte kommit, försök imorgon i stället”. I fredags hänvisade dom mig till måndag varpå jag frågade om paketet möjligtvis kunde finnas någon annanstans i stället, ex på Lucullus. Men nej, jag skulle komma tillbaka.

Och det gjorde jag! Den här gången fanns inte paketet heller på plats, och jag förklarade att det började bli lite tröttsamt för mig som aldrig handlar på affären i fråga att åka dit var och varannan dag… Den trevliga killen på posten ringde då helt spontant och fick mina misstankar bekräftade – paketet fanns hos Lucullus!

Jag cyklade dit och hämtade ut paketet som visade sig vara ifrån Militus Medical!!! Snabbt hem för att öppna paketet och vad hittar jag på hallmattan – jo, en påminnelseavi ifrån Lucullus om mitt paket som kommit förra veckan 🙂 Bättre rätt nu än aldrig!

Ni ska få se sedan vad som låg i paketet. Just nu läser jag in mig på produkterna som var med och dricker något av det mest hälsosamma din kropp kan få – vatten, från Militus Medical “vi har det din hud behöver”!

20130710-150522.jpg

20130710-150351.jpg

20130710-150012.jpg

Ett svar på ”En avi om paket med posten”

Lämna ett svar