Snart, snart börjar mina distansstudier. Eftersom att ljudingång, mick och webcamera inte fungerar så vart mitt alternativ – ny dator. Vilket jag absolut inte hade någon lust med för annars fungerar den för mig utmärkt.

Tack vare en svåger som är duktig på der mesta och har mycket erfarenheter, däribland om teknik och kring distansstudier så har jag nu beställt hem lite prylar som kommer att göra mitt liv och framförallt min studietid lite mer fancy. Och dessutom billigare än ny dator! Och allt fungerar att samverka med iPhonen, FAB!

En bluetoothadapter 4.0, för att få bluetooth på datorn. En webkamera (Microsoft lifecam HD upplösning med bluetooth) att använda för grupparbeten, tentor mm, en högtalare (blockbeat) att använda vid ex föreläsningar, men också gruppdiskussioner (inbyggd mick och bluetooth) eller bara för att lyssna på lite schysst musik, sist men inte minst ett headset (König bluetooth sport headset
även detta m bluetooth), bra när man vill ha mer avskärmade samtal/slippa ljud utifrån på föreläsningar och dyl, går även utmärkt att ha för vanliga mobiltelefonsamtal och att lyssna på musik via iPhonen! När jag tränar exempelvis.

Allt detta för 1425 kronor och då är frakt- och fakturakostnader inräknat. Billigare, smidigare och mycket mer funktionellt flexibelt än en ny dator. Jag hoppas jag kommer bli nöjd men jag litar på min svåger så det är nog lugnt.

Allt hittar ni på Net on Net förutom högtalaren som finns hos Kjell & co.
Jag har fantastisk tur också och har med lite hjälp fått tag på två böcker ur kurslitteraturen, en ljudbok (Suskind Patrick – Parfymen, hello headset and blockbeat!), och en i pdf-format (Bjålie, Haug, Sjaastad, Sand – Människokroppen).

Let’s start the show!

20130814-233232.jpg
Bluetoothsticka

20130814-233241.jpg
Webkamera
20130814-233257.jpg
Blockbuster högtalare
20130814-233315.jpg
Headset med bluetooth

Lämna ett svar