I all förtvivlan, ångest, ensamhet och med tusen tunga tankar så finns det något som muntrar upp mig.

Friskis, underbara älskade Friskis! Alla som arbetar där, alla funktionärer och motionärer… Underbar armosfär som ger så mycket värme, energi och glädje.

Jag kanske kan få flytta in där? Jag vill bara passa på att uttrycka mina känslor för den här underbara föreningen, allt nytt i livet jag lärt, alla möten med människor, sammanhållningen, den familjära och vänliga atmosfären… Ja nästan så jag känner mig smått religiös!

Tack J, för att du tog med mig dit för tre år sedan. Ni ska bara veta – mitt första riktiga pass som receptionsvärd – det fanns inga fel, bara stöd, peppning, uppskattning och glada människor. Dessutom har jag fått turen att värda med en jättefin kvinna som backade upp mig hela passet med alla mina frågor, hon gjorde det med glädje och när vi sa hej då så gjorde vi high five för att höstens måndagspass tillsammans kommer att bli bäst.

Hur sätter man ord på sådant?

Lämna ett svar