Den här dagen har verkligen gått i ett och om tio minuter ska jag iväg igen, jag ska möta upp några tjejer från skolan så ska vi gå ut och äta tillsammans! Dom bor på Sundsvall city hostel här i stan.

På förmiddagen gick vi igenom administrativa saker kring utbildningen såsom utbildningsmål etc och på eftermiddagen diskuterade vi ang yrkesrollen och sekretess. Då fick vi även arbeta “live” i våra basgrupper.

Här kommer en bild på min lunch så länge! Salami och feta skulle det vara men feta osten var slut. Helt ok men det var typ första o sista gången jag åt en sallad där 😉

20130903-172249.jpg

Ett svar på ”Fullt upp och middag ute ikväll”

  1. Hej! Jag sitter nu och bara gråter i stora floder. Hittade din blogg via Monigues Lifezone. Läste dina inlägg lite disträ som man gör då man hittat en ny blogg. Såg kort på dig där jag fick se bild på dina armar och därav började jag direkt att leta i arkivet hur ditt liv varit. Och det jag läste var precis som att det skulle vara skrivet av mig, så lika allting i måendet och allt självskadebeteende me piller och allt. Äter själv lchf och tror det är min räddning i tillvaron. Såg du är i Sundsvall nu vad roligt! Där bor jag oxå 🙂 kram Helena

Lämna ett svar