Nu börjar den här helgen gå mot sitt slut och imorgon har jag en sådan maniac monday igen. På förmiddagen har jag ett möte och en föreläsning, på eftermiddagen ska vi träffas i våra basgrupper, sen ska jag jobba på Friskis och efter det är ett IW-pass inbokat.

Har precis packat min gymväska med bland annat… Underkläder, linne och mysbyxor att cykla hem i. Och en tjocktröja! Hårborste, balsam (använder inte schampo som ni nog vet), duschkräm (som jag fick i en goodiebag av Apoteket Hjärtat), gymkort, deo, inomhusskor, liten handduk att ha under passet, duschhanduk, hårband, träningskläder (byxor, sport-bh, linne, strumpor), vattenflaska… Ja jag tror det är allt!  Har jag glömt något?

Just ja, någon frågade mig om lchfbröd. Det finns massa bra recept (tror jag har något bland mina recept) och så finns det en mix att köpa här hos lchfklubben. Bara blanda med vatten, brödform ingår. Enkelt och smidigt tycker jag!

2 svar på ”Packat gymväskan”

  1. Att läsa om innehållt i din träningsväska var nog något av det mest meningslösa jag läst på länge. Bättre kan du.

Lämna ett svar