2 svar på ”En liten update”

  1. men älskade du, ljug inte. känn efter, gråt ut, skrik och va arg. oavsett så är det bara farligt att undantränga känslor. sen behöver du ju inte vara ärlig om allt på bloggen, men avstå ist för att skriva nåt då, för du ska aldrig känna att du måste ” vara en glad en ” på bloggen. dom som älskar dig, finns där för dig, oavsett vad som skett eller hur du mår, så strunta i bloggandet ett tag, och umgås med dom som ger dig energi, eller var hemma och bara gråt eller skratta, allting är övergående, och om du går igenom ett helvete – fortsätt gå. det blir bättre fina du. kramar.

    1. Tack för peppen! Blogga är dock bland det bästa jag vet, så jag kommer inte ta paus från det. Men ibland måste man som du skriver, låta sig vara ledsen. Viktigt att påminna och påminnas om. Jag tycker inte om att “gnälla” men önskar ändå att jag på något vis kunde visa i bloggen också lite mer av det som inte alltid bara är bra. Svårt!

Lämna ett svar