Köksprodukter.se har skickat mig en gjutjärnsgryta från Le Creusets höstkollektion, i färgen “Marsielle”, som är inspirerad av medelhavet.

Jag har hört mycket gott om Le Creusets produkter och det första som slog mig när jag packade upp grytan är hur vacker den är. Mycket finare än på bild!

Le Creuset är ett märke ifrån Frankrike som har funnits sedan 1925. Deras produkter finns i flera olika färger, och i Marsielleserien hittar du förutom gjutjärnsgryta även stekpanna, grillpanna, jumbokoppar och en vattenkittel med vissla! Produkterna har livstidsgaranti och fungerar på alla spisar (även induktionshäll), i ugnen, micron ja du kan till och med diska den i diskmaskinen utan att prestandan påverkas.

Min kompis Ida har en likadan gryta och är supernöjd, så jag ser verkligen fram emot att testa min. Jag måste nog gå ut i köket och titta på den… För hundrade gången 🙂

Här finns Le Creuset-produkterna:
http://www.koksprodukter.se/sv/le-creuset/

20130927-230040.jpg

3 svar på ”Marsielle gjutjärnsgryta från Le Creuset”

  1. Nä det står att de har skickat dig en gryta, inte att du fått den gratis. Skillnad faktiskt och det skulle skattemyndigheten också tycka. Gör du reklam för något du fått gratis skall det framgå. Punkt.

  2. Skall det inte framgå tydligt att inlägget är sponsrat? Hur många inlägg kräver de av dig? Två hittills, men det blilr väl fler? Små bloggare krävs ofta på mer än de stora.

    1. Jag tyckte jag tydligt skrev i början av inlägget att jag fått grytan av Köksprodukter! Dom har inte krävt något inlägg av mig men att jag bloggar om produkten är lika självklart som när jag själv köper något eller använder något i min vardag som jag tycker om 🙂

Lämna ett svar