Jag har aldrig varit en sån som bakar. Jo när jag var typ 16 år och höll på med GI så bakade jag och min dåvarande pojkvän väldigt mycket en period men annars är bakning absolut INTE min grej. Men idag är en dag som kan gå till världshistorien! Mina alldeles egna första oopsies står i ugnen.

Det började självklart med att jag gjorde fel och hade i bakpulvret i äggvitan. Bara göra om fast då tänkte jag först ge upp. Så hade jag inget bakplåtspapper så jag smörade bara plåten.

Dom står i ugnen nu. Hade gärna velat krydda lite men kör enklaste möjliga variant såhär första gången. Oj oj hoj vad spännande! Om 17 minuter är dom klara. Jag kan verkligen inte sånt här så håll tummarna för att det blir ok. Att laga mat är en annan sak då är det bara att göra precis som man vill o känner. När man bakar måste man verkligen följa ett löjligt recept.

20131008-222238.jpg

20131008-222253.jpg

20131008-222303.jpg

Lämna ett svar