Alltså jag förstår inte! Fastän jag vaknade 03.30 natten till fredag, haft en väääldigt lång dag och varit supertrött, så vaknar jag först kl 2, lyckas somna om en stund men stiger upp vid kl 3.

Så vad har jag gjort nu då, nästan en timme senare? Städat och organiserat kylskåpet! Min morfar är duktig och ordentlig men jag blev riktigt sugen på att skrubba ur lite och det absolut viktigaste – ORGANISERA! Allt låg ju hipp som happ i hela kylen. Ingen ordning alls! Och om något inte syns, så finns det inte heller i kylen för morfar.

Så. Nu har jag gjort i ordning en hylla med konserver/burkar, mjölk, grekisk yoghurt och grädde. En hylla med endast grönsaker. Och en hylla med pålägg, ost, phiadelphia, bregott, smör etc. Strukturerat och överskådligt – precis som jag vill ha det.

I dörrhyllorna ska jag göra fint senare idag. Finns mycket där jag skulle vilja slänga men bäst jag frågar morfar först. Var väldigt sugen på att slänga hans margarin men jag fick hejda mig, han har faktiskt sagt nej tidigare när jag tjatat om att slänga det. Jag får helt enkelt respektera hans val. Vad ska jag göra nu då? Organisera lite i frysen kanske? 🙂

Lämna ett svar