Nu sitter jag vid datorn i köket och äter frukost. Skolan börjar klockan 10 och jag har varit ute med hunden och tagit en dusch. Jag tvättar mitt hår max 2 gånger i veckan, och när jag var hos frissan för ett par veckor sedan så fick jag rådet att börja med inpackning eftersom jag har så torra hårtoppar. Så nu har jag börjat göra inpackning en gång i veckan, men också kvällen innan jag ska tvätta håret så lägger jag i kokosfett i längderna som jag låter sitta över natten. Återstår att se hur håret kommer må av det här, men jag hoppas på succé – som ju kokosfett gör både för insida och utsida. Det kokosfett jag använder mig av hittar du HÄR.

Nu ska jag njuta av mitt te, lugnet och det mysiga ljudet av regndroppar mot fönsterrutan innan det är dags att köra igång. Först skola, sedan en liten paus för ett läkarbesök och efter det fortsätter skolan igen, just nu gör vi ett grupparbete om hur din livsstil kan påverka risken för att drabbas av vissa cancerformer.

20131022-094555.jpg

Lämna ett svar