Nu höll jag på att skriva god morgon här men det är ju faktiskt mitt i natten. Jag hade tänkt skriva något i bloggen innan jag somnade men efter hundpromenaden var jag så trött, och slocknade strax efter kl 22 nån gång. Nu sitter jag i köket o dricker varm choklad.

Det var förresten högrev med blomkål och pepparrotssås jag lagade till middag. Helt sjukt, nästan tre timmar tog det och så äter man i max 15 min. Vill någon ha receptet så bara släng iväg en kommentar så lägger jag ut det senast fredag så ni hinner handla hem till söndagsmiddagen 😉

Näää, här kan jag inte sitta! Jag får lägga mig och läsa eller så. Försöka somna om förhoppningsvis… Eller läsa lite inför min kommande operation. Känner mig faktiskt inte helt förberedd, och inte som att jag har någon plan för hur vardagen ska se ut tills jag mår bra igen och kan börja “fungera som vanligt” igen… Nä oförberedd var ordet, usch. Men vet inte hur jag ska förbereda mig riktigt? God natt på er!

 

Lämna ett svar