Klockan är 01.30. Jag brukar vakna den här tiden men inatt har jag inte somnat än. Hade tänkt skriva ett kvällsinlägg efter sista prommisen med voffis och en kompis, men vart helt uppslukad av mitt livsstilsförändringsarbete – som precis är klart och inskickat.

Det kunde ha blivit så mycket bättre men jag försöker vara nöjd med det lilla jag åstadkommit. Jag har haft en alldeles för stressig dag för att tänka negativa tankar om mina prestationer, och imorgon vill jag vakna glad och utvilad.

20131025-013745.jpg
Dagens lunch är ett produktprov från Arla wellness protein control som är nytt på marknaden, fullproppat med protein och den här sorten är lättsockrad. Väldigt god och påminner om milkshake i smaken men kanske inte för den som kör en strikt lchfvariant. Jag återkommer med mer info om denna mjölkshake men nu måste jag säga godnatt.

Sov gott!

Ett svar på ”Klockan mitt i natten”

Lämna ett svar