God morgon! Ligger och drar mig i sängen, ska snart ta en promenad med hunden men innan dess ligger jag och funderar på hur jag ska förbereda mig inför min operation och efteråt!

Här är sådant jag tänker köpa hem i matväg:
Vitamin well (passa på att testa deras no carb-sortiment!)
Cola zero
Lightsaft
Grok
Ölkorv
Porkchips
Mjukost med smak
Hårdost
Bacon
Ägg

Jag kommer nog dricka mycket och definitivt inte stå med massa matlagning! Så enkla saker jag kan äta, jag hinner ex inte baka pasta eller bröd heller innan operationen. Tänk om Lchfklubben skulle skicka ett operationskit med svartabönorpasta, bröd och pizzamix, Celsius, knäckebröd, müsli, snacks och liknande, haha… Det hade ju varit bra! Har ni fler tips på vad jag kan köpa hem som är LCHF-vänligt och bra att ha hemma?

Eller så skiter jag i att äta haha, det är typ det som känns enklast just nu 😉

20131024-080404.jpg

Imorgon ska jag åka till Jysk och köpa kuddar och någon filt. Kommer få svårt att sova bekvämt så jag måste ha tusen kuddar att bullra upp med. Tofflor kanske?!

Tvätta! Det ska jag nog ägna min fredagkväll åt. Och leta fram mjuka bekväma kläder som är enkla att dra på och av sig. Fixa filmer och serier att ligga och titta på nästa vecka hehe. Nä usch vad jag inte ser fram emot det här!

Jag känner mig oförberedd. Nu fick jag huvudvärk!

Lämna ett svar