Jag har fått plåster med smärtstillande där droppet ska sättas, och dessutom fått lugnande i vätskeform. Alltså vilken lyx! Något sådant har jag aldrig blivit erbjuden förut, nu sa jag förvisso till men jag aaavskyr ju att sätta en infart och alla tusen ggr jag har gjort det, ja, lite smärtlindring hade varit att föredra. Emla heter plåstret dom har satt i armvecken.

20131028-101032.jpg
Från och med nu (efter mitt första lugnande) avsäger jag allt ansvar för vad som kommer skrivas på bloggen! 😉 Jag vet ju inte hur jag kommer att reagera på det, eller medicinerna jag får efter operationen, men kommer förhoppningsvis orka blogga. Det är ju så roligt, det bästa jag vet!

Hade tänkt tidsinställa några inlägg, men det blir inte lika levande så jag struntade i det. Hade ingen inspiration till att skapa bra och intressanta inlägg helt enkelt.

20131028-101139.jpg
Nu blev jag visst stucken tre gånger (två i höger och en i vänster) för att få till allt m infart och blodprov. Strax kommer droppet.

Hej så länge!

2 svar på ”Dags för lugnande och dropp utan socker”

Lämna ett svar