Nu har jag blivit inskriven på sjukhuset och fått ett rum som jag delar med en tjej som ska bli op:ad för samma sak som mig! Hon är först ut idag och har erbjudit mig att låna hennes dator när hon är på operation. Snällt!!!

20131028-074841.jpg

Min tur blir det först efter lunch. Så jag får väl fortsätta fasta och vara törstig. Och trött! Men jag får ju sova sen i alla fall 😉 Nää gud vad skönt att få lite sällskap på rummet!

Meddelade sköterskan att jag inte äter bröd, pasta, ris eller potatis. Trots att lågkolhydratskost är stort vet inte alla vad “jag äter inte kolhydrater” innebär. Så jag gjorde det enkelt för mig typ.

20131028-075037.jpg
Nu har kirurgen varit här och målat lite på mig så nu försvann nervositeten lite, skönt. Kanske ska be om en gastric bypass när dom ändå är inne o grejar i kroppen? Haha, det vore nåt. 😉

Åh, har pratat ang dropp nu och jag ska få ett utan socker, med bara saltvatten i stället. Skööönt!!!

2 svar på ”Inskriven på sjukhuset”

Lämna ett svar