Jag skrev tidigare i ett inlägg om Maria Montazamis samarbete med Köksprodukter.se där Maria väljer ut några favoriter att använda i köket. Du hittar de fyra favoriterna med motivering HÄR. Vilken är då hennes femte favorit i vinter? Jo, den egna kok- och livsstilsboken Fira med Maria Montazami såklart!

Marias recept är inte LCHF-vänliga men det finns ett par som är fria från socker – exempelvis ugnsgrillad sparris med feta ost eller ugnsgrillade kvisttomater. Med inspiration ifrån de vackra bilderna bjuder boken på utmaningen att tillaga alla Marias favoriter utan socker – och på så sätt göra dom lite till dina egna.

Så, ta tillfället i akt att fira lite extra, och lika ofta, som familjen Montazami. Utan socker! Du hittar boken HÄR.

 

 

 

8 svar på ”Montazamis femte favorit”

  1. Kanske dags att man börja vara snäll så kanske tomten blir extra givmild…den hamnar på min önskelista 🙂

  2. Tänkte också att det var en bra julklapp 🙂 Dax att somvuxen börja skriva önskelista kanske? !!

    1. Ja gör det! Du har ju två systrar att önska dig av. Smart julklapp håller jag verkligen med om.

Lämna ett svar