Jag tittade inte på Svenska Hollywoodfruar när det gick första säsongen, och har aldrig följt det. När det kommer till tv, filmer och serier är jag otroligt efterbliven. Under ca tre år hade jag inte ens någon tv. Men sisådär ett halvår efter sändning så upptäckte jag det och tittade igenom första säsongen och från sekund ett ÄLSKADE jag Anna Anka.

Det har blivit väldigt ifrågasatt och jag tror inte att jag någonsin hört någon annan säga något trevligt om henne. Hon är framåt, säger vad hon tycker och tänker och skäms inte för att visa att hon har pengar och makt.

Maria Montazami däremot, har varit svenska folkets älskling sedan hon första gången visade sina larviga små tofsar i tv-rutan. Jag har inte förstått. En förvirrad, jobbig och efterbliven diva, så har jag upplevt henne. Så nu när Köksprodukter.se har påbörjat ett samarbete med henne så tänkte jag åh, vilket smart drag. Alla älskar Maria! Om jag ändå förstod varför… Så jag bestämde mig för att titta på henne. Hon har jflera egna program, hon har gett ut böcker, designat fantastiska glas… Och det där läppstiftet som alla tjatar om, är det så fult som jag minns det? Jag var tvungen att få veta.

Så för några veckor sedan började jag titta på hennes program. Och idag har jag tittat på ett program som handlar om när Maria och hennes BFF (best friend forever) reser runt i Sverige. Jag minns att min farmor pratade om det programmet, och att Maria och Mindy (kompisen) hade blivit osams efteråt – för att Maria är en egoistisk diva som vill ha all uppmärksamhet för sig själv!

Nu blir ni säkert förvirrade. För jag är numer Marias största fan – jag vill ha Marias fantastiska blonda extansions, hennes rouge, det fantastiska läppstiftet, hennes långa ben, hennes härliga avslappnade och spontana sätt att vara på och en gullig liten hund att bära under armen. Jag vill inreda vartenda rum jag befinner mig i och ler förtjust när Maria har fått en underbar tofs som välkomnande på sitt hotellrum i Västerås. Jag vill springa runt i en joggingdress som det står “I love pink” på och jag vill att min bästa kompis ska matcha sin outfit med min.

Nu har Maria Montazami fått en plats i mitt hjärta också. Forever! Jag vill att ni ska veta det.

 

 

4 svar på ”Anna Anka VS Maria Montazami”

  1. Precsi, det är tv. Gjort för att underhålla oss tittare:) Tycker mer om Anna Anka, hon verkar vara ganska mycket smartare när det gäller allmänbildning än Maria:)

  2. Fast en annan sak! Det känns lite påhittat med den här mobbningen på ett sätt också. Mindy går ut med det i media och Maria kommenterar inte ens. Det känns lite konstigt att ta en sådant sak in public, lite som att hon kanske fick smak för “kändislivet” och när Maria av någon anledning inte längre fann deras vänskap givande så driver Mindy på för att få stanna kvar i rampljuset… Så är det ju tv också – man ska nog inte tro allt man ser och mycket står nog i manus också. Alltså dom små skojbråken o dyl tänkte jag på. Det var roligt tyckte jag. Hade min kompis skrattat o puffat på mig och jag puffat tillbaka hade jag inte kallat det för mobbning.

  3. Återkom gärna med en ny recension när du sett hela Maria och Mindy-serien:) Hon var inte direkt sympatisk mot Mindy… – min åsikt:)

    1. Jag har sett hela serien. Jag tycker Mindy var aaalldeles för uppmärksamhetssökande, självgod och fjäskig för min smak. Hon kändes tillgjord. Mer tillgjord än Nu har jag dock tittat på “Så blev vi svenska hollywoodfruar” och nu är Anna Anka min stora favorit igen 😉

Lämna ett svar