Jag får väl skriva här samma som jag skrev på Facebook. Copy and paste. Så kanske ni förstår vilken otroligt deprimerande situation jag befinner mig i, inte har ätit eller sovit på ett dygn och haft Svenska Hollywoodfruar-maraton. Som tröst ungefär.

Hej! I fredags blev min mobil stulen… Den är fortfarande igång om man testar att ringa/sms:a den. Håller hoppet kvar om att den ska återlämnas/lämnas till polisen och har inte spärrat numret. Vilket jag ska göra imorgon om jag inte hör något. Så får ni något konstigt meddelande eller sms från mitt telefonnr – hör av er till mig via min familj/meddelande här på fb. Annars så nås jag inte för tillfället tyvärr.
Minns ni det jag skrev om att säkerhetskopiera över allt från min telefon? Rensa den, spara alla bilder. Det gjorde jag inte! Allt, ALLT är borta. Senast jag säkerhetskopierade den var innan vi åkte på semester till Turkiet. Så typiskt jag, “det kommer aldrig hända mig…” yeah right.

Ska försöka filma med surfplattan idag när jag utser en vinnare till tävlingen jag hade i veckan. Jag måste bara rycka upp mig lite först! Hoppas ni kan ha lite överseende.

3 svar på ”En älskad vän är förlorad”

  1. Usch vad trist! Jag lider med dig… alla foton och så…. :/. Hoppas på en god människa som lämnar tbx den!!!

Lämna ett svar