Får inte mycket gjort om dagarna nu känns det som. Det är som att vara i dvala, bara vänta och vänta. Har hunnit städa lite och tittat på massvis av inredning idag i alla fall, har tittat på några avsnitt av julkalendern från 1999 också – Julens Hjältar.

Lagade tacogratäng ikväll med tacomix från lchfklubben men det blev alldeles för starkt, går inte att äta. Kommer inte köpa den kryddan i fortsättningen utan får helt enkelt göra min egen eller köpa den otroligt ohälsosamma som finns i affären 😉

Nu är klockan 21.15 och jag har bäddat ned mig. Älskar och värdesätter dessa lugna helger otroligt mycket. Inte för att jag lägger mig tidigt, men för att dom får mig att må så väldigt bra.

2 svar på ”Förstörd lördagsmiddag”

  1. Du är inte ensam om den upptäckten ang kryddan. Tydligen är en påse från dem likvärdig fyra påsar vanlig krydda:)

    1. Jag vet, tog en halv påse till 1 kg köttfärs, men det blev ändå för starkt för att ätas av… Tråkigt 🙁 Speciellt för barnen som blev extra ledsna över att favvomaten inte gick att äta.

Lämna ett svar