Äntligen måndag och ny vecka. Det händer lite grejer, det gillar jag! Nä jag ljuger jag struntar i vad som händet eller när, jag vill bara att tiden går så jag får nycklarna till min lägenhet.

Idag har jag haft start för ny kurs i skolan och efter det var jag och min pappa och hämtade en sängram som jag köpt via Blocket.

Jag är ju så himla förvirrad så självklart hade jag sett fel nummer på adressen jag fick skickad till mig. Gick glatt fram till hus nr 21, dom ville också sälja en säng – men en barnsäng!

Efter många frågor om sängen, telefonnr, namn och hit o dit så upptäckte jag att det var nr 31 jag skulle till o hämta sängen. Höll på att skämmas ihjäl! Pappa tyckte det var jättekul o jag trodde att jag hade blivit blåst, haha.

20131125-141944.jpg
Nu är jag en sängram rikare, 300 kr fattigare och väldigt glad. Från början tittade jag på en sängram som kostar 4000 kr ny och kunde inte tänka mig något annat.

Men allt som är vitt kommer in i mitt hem, så jag är nöjd. Snart ska jag iväg till Friskis och stå mitt värdpass, i mitten av januari kommer jag dock stå på ny tid, på ny dag och i ny lokal… Spännande och lite läskigt.

5 svar på ”Ny sänggavel och snart slutvärdat på Öster”

  1. Det kan bara bli knas med dig Louise:). Gissa vad jag tänker på? Jo Swebus som vi väntade på som skulle tillGbg enligt oss men på riktigt till Jönköping och somvi jagade med min bil ända til Helsingborg utan framgång…. haha 🙂

    1. Nej det blir på norr på Kvarnen! Jaa åh vad kul, då måste vi se till att stå ett pass tillsammans tycker jag 🙂

Lämna ett svar