Var på Ica Maxi tidigare idag och handlade. Tidigare idag, ja för en stund sen men det är kolsvart ute så det känns som om det vore mitt i natten nu.

Hur som helst hade jag planer på att handla av lchfklubbens sortiment, men när jag frågade efter det så sa dom att det inte funkade så bra att ha alla produkter på samma hylla så dom hade spritt ut det i affären. Idioter!!!

Jaha så knäckebrödet skulle finnas vid hyllan för knäckebröd. Gick tillbaka genom halva butiken men hittade inget knäckebröd. Det kanske var slutsålt. Och sen visste jag inte riktigt vad eller VART jag skulle leta. Hade huvudvärk och var yr, och att springa runt på ett stort Ica och leka gissningslekar är inte riktigt min grej.

Så nästa gång gör jag som vanligt och handlar på internet. Jag hoppas alla fysiska affärer går i konkurs! Nä men är det något som irriterar mig är det att gå och leeeta, o leta… Bland tiotusentals landra grejer. Och jag som ville ta en bild på deras sortiment och dela med mig av i bloggen. Hrmf.

Och ja. Jag är väldigt bekväm av mig. Tycker att alla lchfprodukter kan stå på en o samma hylla. Då hade jag garanterat kommit hem med en, två, tre, minst fyra olika produkter av lchfklubbens sortiment.

20131130-165334.jpg
En ny favorit är dessa! Babyel cheddar. GOTT!!! Wohoo. Tummen upp för det då.

17 svar på ”Lchfklubben på Ica Maxi?”

  1. Ja gör det och så blir vi alla lika bekväma som Louise och inte ens vill gå och leta efter matvaror utan beställer hem! Så behöver vi aldrig lämna lägenheten utan vi kan stanna där för alltid ♥ och så blir vi tillslut utsågade för vi är så stora! BRA IDÉ! Varför anstränga sig lite för saker och ting, sjukt jobbigt ju!

   1. Exakt! Ännu bättre om ex lchfklubben hade hemleverans så jag inte behövde gå och hämta ut paketet i affären. Då skulle jag bara behöva gå mellan sängen och ytterdörren… *drömmer*

   2. Anne kanske jobbar i kassan på Ica Maxi och är rädd att bli av med sitt jobb om människor börjar handla på nätet istället? Kanske har hon problem med sin figur och att komma ur lägenheten och träna själv? Hon kanske är avundsjuk på ditt liv Louise? Tycker synd om henne att hon sitter och skriver en massa trams. Men hon sitter säkert och njuter av att få “uppmärksamhet” nu när vi andra kommenterar =).

   3. Jag äter en varierad kost och gör av med mer kalorier än jag får i mig. Så nej, jag är inte tjock 🙂 att äta mer än man gör av med talar för sig själv. Man blir tjock. Så det är inte så konstigt att Louise inte trivs med sig själv då hon inte verkar göra sig av med de kalorier hon får i sig. Samma sak gäller träning. Man måste chocka kroppen genom att träna på olika sätt, inte på samma sätt, dag ut efter dag in. För övrigt jobbar jag som dietist och inte på Ica Maxi 🙂

   4. För mig är inte vikten det viktigaste och det är synd om du och andra har uppfattat bloggen som sådan. Det jag vill förmedla till andra är att mår bra på insidan och känna sig stark o hälsosam, att leva sitt liv på sina egna villkor med vänner och familj runt om sig.

    För några år sen var jag väldigt smal men jag var inte lyckligare för det, så jag har lärt mig att lycka handlar om så mycket mer än om hur många kilo vågen visar.

    MEN jag vill gärna gå ner några kilo eftersom att jag av skäl jag tidigare nämnt har gått upp i vikt den senaste tiden. Och av skäl jag också nämnt tidigare så får jag inte träna just nu varav ensidiga promenader är min enda motionsform.

    Det är ingen som har skrivit att du är tjock, däremot blev din självkänsla ifrågasatt eftersom du av okänd anledning känner ett behov av att sitta och tala om för mig att jag lever mitt liv på ett felaktigt sätt och tror dig veta vad jag skulle må bra av, samt påpekar att jag bör förändra min livsstil som jag helt ärligt inte tror att du vet så mycket om.

  1. Wohoo! Vad blev det för något? Påminn mig att gå in i din blogg o kika, ögonen trillar ihop här… 🙁

 1. Är det inte din bekvämlighet som gjort att du hamnat där du är? Det är bekvämare att ligga hemma än att motionera regelbundet och äta varierad och hälsosam kost. Det är bekvämare att ta piller/alkohol istället för att en gång för alla ta itu med sina problem.

  1. Haha ja jag är VÄLDIGT bekväm det kan jag erkänna, och absolut dom kilon jag har samlat på mig senaste halvåret är från fest o skräpmat.

   Träning nu är bara långpromenader men när jag får klartecken från min kururg kommer jag börja träna igen. Piller tar jag inte mer än mina antidepressiva och d-vitamin. Och p-piller!

   Förstod inte riktigt vad du ville säga m din kommentar? 🙂

   1. Det jag ville säga är att du kanske borde tänka till? Fast jag tvivlar på att du har någon som helst självinsikt just nu med tanke på ditt nyaste inlägg…

    Det är inte bra att vara bekväm. Det är det tänket som fått dig tjock från början. Om du inte vore så förbaskat bekväm av dig kanske du skulle kunna nå inte bara din målvikt utan även mål i livet.

   2. Som jag sa. Noll självinsikt. Gissar på att du har borderline eller är bipolär. Ta hand om dig och gör inget destruktivt när detta rus försvinner.

   3. Tack snälla du, ska ta med mig din omtanke när jag “försvinner ur detta rus” haha!

   4. Jag förstår inte riktigt vad det är du vill komma fram till. Att ha en bra dag, särskilt när något nytt, spännande och upplyftande händer i ens liv är väl ändå inget konstigt? Snarare något man bör ta till vara på!

    Nu råkar det vara så att Louise är min bästa vän och jag tror mig känna henne utan och innan. Och det där med självinsikt stämmer inte någonstans. Hon har en hel massa av den!

    Och vem är inte bekväm då och då? Och har sina svackor? Särskilt nu när hon faktiskt inte FÅR träna!
    Utav dina kommentarer att döma känner inte du henne alls, och vet ingenting om hennes liv eller tillvaro. Därför tycker jag att det hade varit bättre av dig att vara tyst. Om du tror att hon ska ta något positivt ur dina, ja jag skulle vilja kalla det, påhopp, så tror du fel.

    Nästa gång du inte har något snällt att säga, snälla, var tyst!

    Och att kalla henne tjock, det får mig bara att skratta!

 2. Var också på maxi idag, Örebro! Hittade alls lchf-produkterna ungefär vid allt sylt på en kortsida 🙂

  1. Åh! Då får jag hoppas på bättre tur nästa gång i så fall, och att jag får prata m nån i personalen som är lite mer kunnig 🙂

Lämna ett svar