Ikväll har jag varit på mysig shoppingtur m min syster och hennes familj på Rusta och Ikea. Vi var inne en snabbis på City gross också – jag har aldrig varit där förut, och jag hittade mascarapone som jag köpte men inte riktigt vet hur jag ska använda. Vill gärna ha tips!

20131205-231223.jpg
Köpte lite julbelysning på Rusta, och en hissgardin som tyvärr inte blev så bra i mitt köksfönster så jag tog ned den igen. En stor röd julstjärna hänger nu i vardagsrummet (vitt som jag helst ville ha var slut och jag har en förkärlek för rött så det får duga) och en stor vit stjärna på fot står i sovrumsfönstret.

20131205-231342.jpg
Gardinerna som ni ser på bilden är från Ikea (“Lill”), superbilliga och jag tycker verkligen om dom. Jag köpte dessutom några ljusstakar, fyndade ett vitt skoställ (“Tjusig”) för halva priset och lite vita plastgallgar till min walk in closet 😉

Måste än en gång påpeka hur otroligt JOBBIGT jag tycker det är att gå i affärer som är extremt stora, där jag inte hittar och får irra runt som en yr höna och leta efter det jag ska ha och sedan tvingas stå ett halvår i kö. Ja, alla gillar helt enkelt inte City gross, Coop Forum och Ica Maxi. Deal with it. När jag stod i kö funderade jag på att handla hem mat via nätet, jag vet flera som gjort det och är nöjd. Lägger hellre min tid och energi på annat som är lite roligare!

6 svar på ”Mascarpone och julbelysning”

  1. Stek upp lite vitkål, och rör ner mascarpone! Blir gudomligt gott till en köttbit eller liknande. Krydda gärna lite också!

  2. Hej!
    Mascarpone går att använda i matlagning t.ex istället för creme fraiche och när man bakar bröd (om man äter lchf bröd alltså), sen är den också god att använda som färskost på mackan (eller som i mitt fall på en varm lussebulle…mmm) Sedan kan man göra sin egen smaksatta färskost också genom att krydda mascarponen och kanske blanda med lite turkisk yougurt/creme fraiche för att få den lite tunnare och så har man en kall sås till fisken 🙂

    1. Hon kanske har gett upp hoppet? Vissa människor går helt enkelt inte att förändra till det bättre och det kanske hon märkte

Lämna ett svar