Hahaha jag kan inte låta bli att tycka att det är lite roligt hur provocerande det kan vara att skriva vissa saker i bloggen. Jag var ju på Ica Maxi i helgen och letade efter lchfklubbens produkter. Jag hittade dom inte och blev sur för det och ville beställa hem via nätet i stället för att springa runt o trängas m folk i en butik jag inte hittar när jag är trött, varpå en tjej, Anne, blev riktigt provocerad av det jag skrev och har roat sig med att skriva kommentarer om hur lat, bekväm och tjock jag är och helt utan självinsikt. Senaste kommentaren:

20131205-121816.jpg
Det här var faktiskt väldigt roligt skrivet! Undra om jag kommer behöva bli utsågad från lägenheten om jag beställer lchfklubbens produkter via nätet i stället för att åka till Ica Maxi och handla?

Det sjukt jobbiga är ju att jag måste LÄMNA LÄGENHETEN!!! och hämta ut paketet på nån affär. Gud vad jobbigt. Nä, Anne har rätt. Ska jag få nån ordning på vikten är det bäst att jag handlar min mat från fysiska butiker. Måste skaffa lite självinsikt! Och glad får man inte vara heller enligt Anne, för det är lugnet före stormen…

Hihihi!

8 svar på ”Tjock, bekväm o lat – jajjemän! :)”

 1. Lilla flicka, det är synd att du inte ser hela bilden utan tror att det handlar om att du måste leta efter lchfbrödet vid brödavdelningen i affären (väldigt ologiskt så förstår din frustration).
  Jag vet att det är helt meningslöst att kommentera bloggar så här, framförallt när skribenten redan bestämt sig men det är en öppen blogg med öppet kommentarsfält vilket erbjuder en öppen diskussion, eller hur? Jag håller inte med om något du skriver. Jag tror att om du skulle rannsaka dig själv skulle du kunna öppna möjligheter till ett hälsosamt liv utan överdoser/självmedicinering. Men sånt tar tid. Och det är jobbigt, tro mig, jag har gjort samma resa för ett par år sen. Det är bekvämare att blunda och fortsätta i lalaland och leva i ekorrshjulet.

  1. Om du som du själv skriver att du själv mått dåligt för några år sedan, tycker jag inte du ska projicera över det på någon annan genom att läsa/kommentera bloggar. Intressant att du “sitter och gissar” och ställer diagnoser på andra.

   1. Suck, varför lägger jag ner energi på att svara? Det är humor på hög nivå att alla blir så sura bara för man inte överröser bloggaren med guld och gröna ängar. Jag har all rätt i världen att “sitta och gissa” (jag vet kanske mer än vad ni tror, Örebro är ju inte alltför stort)
    Jag har ingenting emot Louise, hon är en helfin tjej, men väljer man att skriva en blogg så får man räkna med att folk hittar den, läser och sedan lämnar kommentarer. Man kan inte bli sur bara för jag ifrågasätter vissa val Louise gör. Jag har lika stor rätt att kommentera som de som enbart skriver positivt.

   2. Ifrågasätter man får man helt enkelt räkna med att själv bli ifrågasatt. Självklart har du lika mycket rätt som alla andra att kommentera, men det är faktiskt lite konstigt att du, som du själv skriver, väljer att lägga din energi på att skriva nedlåtande kommentarer i en blogg.

   3. Det är du som tolkar det som nedlåtande. Jag försöker bara få dig att få lite självinsikt och inse att det finns så mycket mer i livet än missbruk och lchf

  1. Eller hur! Och om alla är glada, ja, då kanske du o jag inte får några kunder till vårat apotek 🙁

Lämna ett svar