10 svar på ”En fin söndag – O helga natt, middagsbjudning o julklappsbyte”

  1. Oj Louise! Du har visst ett par läsare som blir riktigt sura på saker du skriver i dina blogginlägg. Och de undrar varför du blir “så sur”? Det är ju rätt många som kommenterar här inne så i förhållande till antalet kommentarer är jag förvånad över att den sistnämnde tycker du pikar och provocerar, bara nån procent som tycker det och inte verkar gilla det du skriver. Så skönt att inte fler klagat =). Måste ju innebära att de flesta faktiskt läser och kommenterar här för de tycker du skriver är läsvärt, intressanta och bra saker! Skämt? Ja, det kanske är de som provoceras så och som ändå fortsätter läsa här inne av någon underlig anledning trots att de inte gillar det du skriver, som är just det. Skämt alltså. Fortsätt skriv som du gör Louise! Love it =)

  2. Du skriver om chihuahuor men du visar inga bilder:( Blev lite besviken där. Och inte ska man gå ut själv och handla mat, man ser ju till att betala någon som fixar allt detta åt sig, så kan man sitta i lugn och ro hemma i sin soffa:)

    1. Ja det skulle vara jättekul! Känner dock inte att jag kommit helt i ordning än… Måste gå runt o känna efter hur jag vill ha det, men ska försöka visa mer 🙂

  3. Fan vilket skämt du är. Du anser dig lite bättre än alla andra va? Ingen får skriva nedlåtande till dig, men du får pika och provocera bäst du vill? Jag trodde alla hade rätt till sin egen åsilt, men här får man visst bara kommentera positivt annars blir du så sur (varför blir du det?) att du flikar in det i var och varannat inlägg?

  4. Låter mysigt! Men jag måste säga att jag tycker du ska sluta att gå så långt som till konsum, onödigt att röra på sig, “flicka lilla” hahaha 😉

    1. Du har rätt. Har du någon bra sida på internet att tipsa om där jag kan handla mat? Förutom onlinepizza då. Obs! Dom måste ha hemleverans 😉

Lämna ett svar