Hallå klockan mitt i natten! Jag är barnvakt, barnen sover (som tur är :)) men jag som har lite svårt att sova borta är fortfarande vaken nu när klockan närmar sig halv fyra på morgonen. Kunde inte låta bli att titta på mitt absoluta favoritprogram Så mycket bättre, som jag tyvärr varit lite besviken på i år men det här avsnittet levererade verkligen.

Lills tolkning av “Pass through fear” är helt klart favoriten. BAM! Känns som en riktig Louise-låt. Jag vet vad jag kommer lyssna på imorgon när jag sitter på bussen/tåget hem. Agnes och Titiyos tolkningar hamnar också på toppen.

Jag älskar Agnes, har fått upp ögonen för Tityo men har varit väldigt besviken på Lill. Fram tills nu! Men självklart slår hon inte Sylvia Vrethammar som deltog i förra årets upplaga.

Alla dessa häftiga låtar. Wow. Imorgon måste jag lyssna på Soundtrack of our lifes också.

Tänk om jag skulle bli punkare? Eller typ rock n roll-girl. Nää va?

20131208-033734.jpg
Ebbot förresten, vilken skön människa. Gud vad jag skulle vilja vara som honom! Lika obrydd och avslappnad.

Jag är ingen musikexpert, men det känns som att tv4 medvetet valt att spara det här programmet till sist för det var helt klart det bästa i säsongen.

4 svar på ”Så mycket bättre”

    1. Saken är att jag tänkte skriva ett litet meddelande längst ned, typ “Malin kommer inte gilla när hon läser det här…” hahaha!

  1. Åh nu måste jag ju också kolla på det! Du vet att det värmer mitt rock-hjärta när du gillar sådan musik 😉 haha
    Läste att du ville vara _med_ Ebbot, inte som! Hahaha 😀

    1. Jaa titta! Så kan vi prata om programmet sen. HAHA ja men du kanske tycker att vi två skulle passa ihop?! Eller blir du lite svartis nu? 😉

Lämna ett svar