Gomorron! Jag och Amanda skulle ha bakat lite igår kväll, men det blev sen middag och efter julklappsbytet närmade sig klockan midnatt. Amanda somnade i soffan och jag gick in och la mig i sängen. (Vi som skulle sitta uppe hela natten och prata…)

Nu sitter A på tåget mot Göteborg och jag har haft kursintro för vår nya kurs Kundbemötande som börjar idag. Väntar på hundarna som jag ska ta hand om till på onsdag. Ska bli så mysigt, perfekt med lite sällskap så jag kan gå runt och upptäcka området jag flyttat till. Lite extra mysigt nu när det är massa snö ute också.

Jobb på Friskis ikväll igen, räknar med att det ska ta max 40 min att gå. Förra veckan lyckades jag självklart gå världens omväg (trodde jag tog en genväg) och då tog det ändå bara ca 45 min hemifrån och dit.

20131209-102909.jpg
Supermysig tröja som var en av julklapparna från Friskis. Så mysig, lovevit.

2 svar på ”Inget julbak igår”

  1. Aha, läste dina inlägg från nyaste och hitåt så nu fick jag svar på min fråga hur länge du ska ha hundarna =). Men hur klarar de sig när du är på friskis? Hoppas du har en hel soffa när du kommer hem.

    1. Bra att du hittade svaret 🙂 Dom är van att vara själv (max 4h) och mitt pass är tre timmar. Var ute m dom innan jag gick hemifrån, skärmade av köket och ställde in deras bäddmadrass där så dom kan mysa ner sig där känna sig trygga! Så jag hoppas det har gått bra, är påväg hem nu. 🙂 Tänkte att det är bättre för dom att vara bara i köket än att springa runt i lgh där det finns massa flyttkartonger o att det kanske är tryggare för dom? Frågetecken eftersom att du ju har småhundar, vad tror du?

Lämna ett svar