Gomorron! Jag har inte vågat berätta det här förrän nu. Eller “vågat”, jag har inte velat utmana ödet 😉 Sedan jag flyttade till min lägenhet har jag sovit BRA. När jag väl har somnat så sover jag hela natten.

Jag har haft sömnproblem sen jag var liten och har problem både med insomnandet och sen med att vakna och ligga vaken ett bra tag flera gånger per natt. Jag har en sömntablett som heter propavan och som funkar bra för mig men jag har ändå vaknat minst en gång per natt och legat vaken ett bra tag innan jag kunnat somna om. Och nu sover jag hela nätterna!

Är inte det konstigt? Jag är så himla förundrad. Och glad. Hoppas det håller i sig!

20131212-080659.jpg
Igår var Annie här och hämtade Sixten och Valle. Vad fort man vänjer sig vid att höra små trampdynor tassa runt här hemma… Det känns riktigt tomt nu.

4 svar på ”Sömn & sömntabletter”

  1. Härligt med bra sömn. Ja tänk vad man vänjer sig med små tassande voffar. Nu vet jag vad du ska få i dubbel uppsättning i julklapp :). Voff voff 🙂

Lämna ett svar