Idag har jag haft frågestund inför tenta samt pluggat inför tenta på förmiddagen. Sedan har min pappa varit här och hjälpt mig få upp hyllor och lampor på väggarna.

Det är så fint i sovrummet nu och det enda som saknas är bokstäverna som ska stå på tavelhyllan ovanför sängen, två nattduksbord och två sänglampor. Och överkast! Sen har nog drömsovrummet tagit form.

Mamma om du läser det här så önskar jag mig presentkort på Chilli i julklapp. Eller inredningspengar!

Sängborden jag tittat på finns hos Jysk för 350:- och sänglamporna på Pickaboo för ca 250:-. Ska visa er bilder:
20131218-151833.jpg
Denna lampa har min kompis Malin och jag vill så gärna ha två stycken till mina nattduksbord.
20131218-152156.jpg
Här är nattduksborden från Jysk som jag har sett ut. Hoppas på att kunna köpa dom efter jul.

Pappa och jag var på Biltema också och köpte massa saker till min cykel. Reflexer, slang, nytt däck och ja massa saker jag inte visste att man behöver så nu har världens bästa pappa lagat min cykel också. Love it!

Vi skulle köpa saker att sätta upp min hallspegel med också (eftersom att jag inte kan hålla ordning på saker o ting o har slarvat bort dom tillhörande ;)) men dom sålde inte sånt där. Jag trodde dom hade allt på Biltema det trodde pappa med.

20131218-152804.jpg
Igår fick jag hem bland annat två mattor till sovrummet och min walk in closet. Väldigt enkla men dom fyller sin funktion. Två vita rya för 299:- hos Jotex.

6 svar på ”Fixardag med pappa”

  1. Nämen så mysigt du börjar få det Louise 🙂 Får se vad tomten kommer med i julklapp 🙂 Skickar dig våran önskelista med! Men säkert vet du vad som står överst på den Hundvakt i 14 dagar så vi kan åka på semester.Du är välkommen bo här med nån kompis,lovar att ladda kyl o frys med massor av gott o även lite god dryck 🙂 Kram på dig 🙂

  2. Åh det är så roligt med inredning. Jotex har mycket fint, jag brukar också beställa därifrån, passa på när de har bra erbjudanden t.ex. Du kommer nog få det väldigt fint i din nya lägenhet. 🙂

Lämna ett svar