Gomorron! För ett tag sedan skrev jag om hur glad jag var för att sova hela nätter. Det är över sen ett tag tillbaka! Sover inte alls lika bra längre av nån anledning.

Gick och la mig tidigt igår men somnade ändå inte förrän långt efter midnatt. Tog ett par alvedon och kände mig lite bättre av dom i alla fall. Nu är klockan strax efter 5 och jag funderar på om jag ska plugga lite inför tentan jag har nu på morgonen eller försöka sova en stund till. Att ligga och skriva här i bloggen är ju slöseri med tid i en sånhär situation!

Nä usch o fy för den här dagen. När tentan är klar och mitt läkarbesök är över, då ska jag cykla hem och göra absolut ingenting. Något att se fram emot 😉

20131219-051221.jpg
I tisdags på Rockbaren.

Förresten! jag älskar verkligen när ni kommenterar bloggen. Alltid så roligt att läsa. Även om jag är lite seg på att svara vissa gånger så betyder det inte att jag inte uppskattar det. 🙂

Ett svar på ”Torsdag”

Lämna ett svar