Idag är en stor dag! Min systerson Elias fyller 5 år och vi ska åka till Lek&buslandet dagen till ära. Dessutom kommer min syster och hennes familj ifrån Malmö hit till Örebro för att fira jul med oss. Wohoo!

Har precis ätit frukost. En “tekaka” (lchf) med smör, tomat och gurka, och ett kokt ägg med kaviar. Det här med att äta långsamt går inte så bra alls, glömmer bort det hela tiden och så sitter jag där med nästan ingen mat kvar när jag väl kommer på det. För det första slänger jag i mig maten och för det andra tuggar jag knappt… Glufs glufs som en liten julegris 😉

Vi ska äta lunch på lek&buslandet idag. Eftersom det snart är jul så hoppas jag på att det inte är så mycket folk men det blir lätt en stressig miljö när man är ute och äter och gärna också när man har fyra barn med sig. Det ska bli spännande att se hur det går med att äta långsamt där.

Det här kanske vore nåt för mig? 😉

20131221-093105.jpg

Ett svar på ”En speciell lördag”

Lämna ett svar