20140103-111422.jpg

Idag har jag testat att äta ägg med smör till frukost. Kokade äggen i fyra minuter och mosade tillsammans med lite bregott. Det var gott och mättande men det kändes lite annorlunda att äta smör på det sättet.

Fredag och efter att ha jobbat två kvällar och haft skolstart denna vecka börjar jag komma på banan vad gäller veckodagar. Det har känts som lördag varje dag dom senaste veckorna, skönt att få lite vardag och rutin igen.

2 svar på ”Mosat ägg med smör”

 1. Hej!

  Jag är en 26 årig tjej som bor i trollhättan nu men söker boende i örebro…det här kanske verkar konstigt men tänkte skriva till dig för att fråga ifall du möjligtvis vet någon som hyr ut ett rum eller bara sovplats i som mest en månads tid tills jag hittat nåt eget?…

  Jag har sökt på blocket och överallt men det är inte lätt att hitta nåt ^^ så tänkte faktiskt testa och skriva såhär spontant och bara fråga…

  Ifall du skulle höra nån som vill hyra ut nåt, så skulle det vara jätte schysst ifall du vill hojta till!
  Skriv till min mail isf, Madelen__87__@hotmail.com

  Ps, skulle kunna betala fler hyror samtidigt (ifall det blir längre än en månads tid att hyra), ifall det behövs =).

  Madde

  1. Hej! Toppen att lägga ut lite krokar varstans, du får säkert napp snart 🙂 Är du intresserad av studentboende också? Maila mig på louiselchf@gmail.com i så fall så kanske jag kan hjälpa dig mer!

Lämna ett svar