Gomorron! Kl närmar sig 7 och jag har varit vaken sen kl 2 inatt. Det kan vara mysigt att vakna till en stund på natten tycker jag. Checka av Instagram, kolla Facebook och läsa sms som kommit medan man sovit. Men bara en stund, så man riktigt njuter av att få somna om sen igen.

Att ligga vaken ca 5 timmar är inte så kul. Det finns inte så mycket att göra och nu lagom till att jag ska gå upp så börjar jag bli sömnig.

Om 24h sitter jag på tåget mot Stockholm! Ska bli sååå himla roligt och spännande. Har ett möte mellan 09.30-17.00 och sedan ska jag träffa några klasskompisar inne i stan för middag och kanske ett besök i Lchfklubbens butik om jag har tur 🙂

Sedan sover jag hos min klasskompis Felicia, möte igen på torsdagen mellan 09.00-12.00 och sedan åker jag hem till Örebro igen.

Förhoppningsvis med något riktigt häftigt, awesome, galet och sjukt kul att berätta!

Lämna ett svar