Ligger i soffan och tittar på Wallander. Har Netflix prova på gratis en månad och ja det är väl tur att jag pluggar på distans för mycket tid går åt att titta på serier o filmer 😉 Haha!

Gjorde ostsås till min lchfpasta ikväll! Gick efter ett recept på tasteline och använde guarnakärnmjöl som redning. Enkelt och…ganska tråkigt! Får bli något roligare när jag fått lust och fantasi tillbaka 😉

20140205-211345.jpg

2 svar på ”Kvällsmat – pasta med ostsås”

  1. Hejsan!
    Jag såg att du har gått apotekstekniker utbildningen i Sundsvall och jag undrar om du kan hjälpa mig med några frågor. Jag funderar på att söka till utbildningen men då jag också ska ha barn snart undrar jag hur tuff utbildningen är? Åkte ni upp till Sundsvall i början av första terminen och hur ofta hade ni de obligatoriska träffarna? Hur fungerar det med grupparbeten och föreläsningar via datorn? Måste man lyssna på förläsningen vid ett viss klockslag eller kan man gå in när man har tid? Hur var utbildningen tycker du? Vore tacksam för svar! 🙂

    Mvh, Johanna

    1. Hej! Vad kul att du funderar på att bli apotekstekiker 🙂 Det är en väldigt tuff utb m mycket obligatorisk närvar på distansträffana via dator och i Sundsvall 2 ggr per termin. Grupperna träffas ca 4 ggr i veckan á 3 timmar per gång första terminen, föreläsningarna ser msn innan träffarna 🙂 Du kan lyssna på dom när du vill meb eftersom man arbetar utifrån dom i basgruppen bör dom ses innan träffarna. Lycka till hör av dig om du har fler frågor! 🙂

Lämna ett svar