Den här veckan har en ny juice kommit ut i butikerna, Godmorgon lemonade. Jag har testat den nu på morgonen och

SOMMAR

är min första tanke när jag smakar på juicen. Det här i glaset med massvis av is en varm dag i solen…

Härligt syrlig och jag känner mig riktigt vitaminboostad efter bara några klunkar. Fyra procent tillsatt socker, 9 gram kolhydrater per 100 gram. Inget för den strikta lchf:aren alltså, men kanske väl värt att njuta av ett glas den där varma sommardagen.

20140212-063913.jpg
Vill du hellre dricka en lemonad utan tillsatt socker? Klicka här för att ta del av receptet.

Ett svar på ”Nytt på juicefronten – Godmorgon lemonade”

  1. Låter gott 🙂 Å ett glas ibland kan väl inte skada?! 🙂 Innan min LCHF resa började drack jag ett glas juice om dagen till frukost, saknar de lite 🙂

Lämna ett svar