Det ryktas om att Apple kommer släppa en app som heter Healthbook och som kommer finnas förinstallerad på din iPhone. Den kommer bland annat att innehålla stegräknare och kalorimätare och hoppas konkurrera ut appar som exempelvis RunKeeper och ShapeUp.

I samband med appens lansering ska en smartklocka med sensorer släppas, med namn iWatch, som ska kunna mäta bland annat blodtryck, vätskebalans och hjärtslag.

Appen o klockan tros lanseras i samband med IOS 8 och jag är riktigt pepp inför det. Head over heals! Något säger mig dock att iWatch kan bli en dyr historia…

Jag ❤ iPhone

Ett svar på ”Healthbook & iWatch – en fit nyhet”

  1. Det låter väl bra, tror ej att jag kan kommunicera med allt det nya snart . Tycker att det krånglar så mycket ändå med datorn hit och dit som är svårt att lösa själv utan hjälp när det behövs . Ibland vore det bra om det finns någon kunnig i bekank kretsen nära.

Lämna ett svar