Igår kom vi en timme för tidigt till frukosten. Det är väl här i Turkiet och därför har turkarna skjutit fram omställningen av sommartid, men det vet ju inte satelliterna som skickar signalerna. Var lite småkaos imorse. Turken i receptionen på vårat hotell sa att kl var 8, men turken på hotellet där vi äter sa att den var 7. Ingen visste riktigt haha!

Tydligen vann Mohamed Gül valet, samma som redan satt. Ett himla firande har det varit ute på gatan. Det stora regeringsvalet är dock i höst.

br />
20140331-095844.jpg

Första dagen på guideskolan är i alla fall gjord. Vi gick 9-18 och tiden flög förbi. Innan lunch fick vi en citytour i Kemer för att studera upplägget.
20140331-095815.jpg
Efter guideskolan gick jag, Denise, Mariette och Sofia till ett yttepytte litet ställe och drack te. Fastnade på en till resturang (en samarbetspartner) på väg hem till hotellet sen där några andra från guiddskolan satt, vi blev bjudna på te och en shot. Har pluggat lite, är verkligen trött o kommer däcka när som! 20140331-095704.jpg

Ett svar på ”Första dagen”

  1. Låter som en bra dag och start, verkar ha hunnits med mycket på kort tid! Både jobb och lite annat 🙂

Lämna ett svar