Jag ligger nedbäddad i sängen och läser Sophie Kinsella, En mini-shopaholic i mammas fotspår. Idag har vi haft prov ang sådant vi fick lära oss på flygplatsen igår. Det kändes helt ok.
20140407-083426.jpg
På flygplatsen i Antalya

Fick tillbaka provet om kundservice & resevillkor idag och jag fick 41 av 51 poäng vilket jag känner mig himla nöjd med. Skulle såklart blivit ännu gladare för högre poäng men jag gjorde mitt bästa och försöker glädjas åt det 🙂

Efter provet imorse (sönd) så satte jag och några andra tjejer oss ute i solen och förberedde lite inför vår utflykt imorgon. Vi ska prata om natur, geografi och djur, utflykten går till Myra Kekova. 8 min var har vi i min grupp och jag ska prata om träd och berg. Visste ni att ett olivträd kan ge 100 kg oliver per år och att bergstoppen Ararat i Turkiet sägs vara den plats där Noas ark strandade? Vi hann också få besök av en tjej som berättade om hotellbyten/uppgraderingar innan lunch.

Efter lunch hade vi spontanframträdande där vi skulle prata om vad vi ville i 5 min. Jag valde att prata om bloggen, den känns naturlig att berätta om eftersom den är en stor del av mitt liv och jag tycker så mycket om att sktiva. Trots det var jag väldigt nervös och glömde en del av det jag tänkt säga, men fick ändå ihop ca 3 min och 40 sek. Kände mig bra mycket mer avslappnad än när jag pratade flygtransfer så det var skönt att få visa ett mer avslappnat jag!

Skolan slutade vid 17, fortsatte plugga lite och mötte upp ett gäng på ca 10 tjejer på resturang La Luna. Vi fick 50% på det vi åt o drack vilket är galet mycket, så lämnade lite extra i dricks 🙂

Därefter skulle jag duscha men inget varmvatten fanns så våtservetter, torrschampo och bättre lycka imorgon hoppas jag på! Är ganska trött nu, har ont i halsen och är lite torr i ögonen. Ska läsa en stund till och se om min rumskompis hinner komma hem innan jag försöker somna.

Imorgon är det dags för heldagsutflykt – med riktiga gäster!!! Sen blir det sjukt mycket plugg till the final test som är på tisdag.

20140407-083315.jpg
På La Luna >

Lämna ett svar