När jag fick besked om min destination, Side, så kände jag mig inte jätteglad. Jag vet inte varför. Sen jag kom till Turkiet har jag sagt att visst kanske jag önskar någon destination lite mer, men att det egentligen är oväsentligt.

Ju fler timmar som gick den dagen, desto mer ledsen kände jag mig. Jag har varit i Side två ggr och det är en mysig och romantisk liten stad, med fina stränder o mysigt centrum. Men det var ändå något som kändes fel.

Så när min kompis M berättade för mig att hon fått Alanya, men att det inte alls kändes bra och att hon så gärna ville till Side, så bestämde vi oss för att prata med Dom som bestämmer 🙂

Efter att vi gjort det så kändes det genast bättre! Vi kunde inte få något besked men bara att lufta kändes skönt och jag blev gladare, blev till o med positivare inställd till att åka till Side. Så hade vi inte fått byta så hade det nog blivit bra ändå.

Men vi fick beskedet att vi skulle få byta. Och när vi kom in i receptionen skuttade vi o tjöt av glädje – det är nog lite så det faktiskt ska kännas 🙂

Lämna ett svar