Min torsdag alltså! Först var vi på utflykt till Manavgat, jag och Jasmine guidade. Så nu är vi proffs 😉 Hade en fin dag på den fina floden och fyndade ett par fina skor på marknaden! Hemma efter ca 8h, hann snabbt byta om innan det var dags för möte på kontoret. Gick förvånansvärt fort och sedan var jag tvungen att kontakta några gäster ang en utflykt jag bokat in dom på. Var väldigt nervöst att ringa sådär men det gick bra 🙂

Efter det var vi på Golden Beach och åt middag, sen följde Jasmine o Josefine med hem till oss för att tvätta och titta på våra filmer från paraglidingen!!! Kul 🙂 Hade tänkt sova några timmar men kunde inte slappna av riktigt så spelade Candy Crush fram till midnatt, sen var det dags för jobb igen.

Hade en send bus, det innebär att skicka gäster till flygplatsen men ingen av oss reseledare följer med utan vi hämtar bara upp gästerna på hotellen och informerar dom om resvägen, tider, hur det går till på flygplatsen osv.

Sååå nervöst! Jag är inte helt hundra på alla hotell än och speciellt inte på natten. Ofta hittar inte chafförerna (eller så gör dom det men låtsas att dom inte kan) så då ligger ansvaret helt på reseledaren. Det gick bra, hade tre hotell utanför Alanya och fick guida chaffören lite på turkiska. Riktigt duktig känner jag mig :))) Hade faktiskt en liiiten konversation helt på turkiska tidigare idag!)

När alla 39 gäster var på bussen o jag gett info o klev av högg det till i magen… Alltid lika nervöst att man glömt något. Glömt påminna om pass och biljett, eller inte fått med alla gäster… Men alla var avprickade och det stämde när jag räknade. Och ingen hade någon fråga efter att jag pratat klart. Så nu ska jag försöka släppa det och sova några timmar innan det är dags för mer jobb: hotellträffar och arrival står på schemat! 🙂

Godnatt!!!

Ps. Jag trivs så himla bra. Allt är toppen här!!! Ds.

Ps2. Jag tror jag varit här en månad nu?! Tiden går fort. Ingen hemlängtan, men saknar syskonbarnen massor. Ds2.

Ett svar på ”Snart en månad i Turkiet”

  1. Heja dig vad duktig du är! och att du saknar dina syskonbarn… ja 3 av 6 (5 höll jag på att skriva) kommer ju snart och hälsar på! Och jag också, saknar du inte din äldsta storasyster lite också?! Klart du saknar båda dina syrror =) (Hoppas jag)

Lämna ett svar