Sista dagen på flygplatsen för denna vecka med trevliga gäster och en chafför som gav mig huvudvärk… Han babblade på på turkiska och jag gjorde mitt bästa med min lilla turkiska och med engelska. Tillslut gav jag upp och svarade honom på svenska men han fortsatte prata på så det var ju bra! Förutom att han pratade med mig även när jag höll min arrival och det var ju lagom förvirrande. Har haft så mycket norrmän på senaste också så i mellanåt slog det mig att jag hade svenskar och bara kunde babbla på och då kom jag också bort mig. Ja ja. Det gick väl fint i alla fall!

Kom hem strax innan kl 19 och åt hemlagad (muuums!) middag med mamma & co, sen fick jag packa ned allt jag hade hos dom och flytta hem det. Sover en sista natt här, säger hej då imorgon bitti o sen ska jag på båtutflykt. SOLA OCH BADA! Woho!

Sen då? Vad ensamt det ska bli. MEN! Jag ska lägga mig tidigt, njuta av att ha internetuppkoppling och sedan har jag mat i kyl, frys o skafferi som kommer räcka långt framöver. Har även fått toalettpapper, tvättmedel, sköljmedel, rengöringsmedel, duschkrämer, tandkrämer, vätskeersättning, alvedon… Bra att ha grejer!

Ledig på tisdag. Då ska jag sova, städa och kanske gå till aqua park! Längtar.

Lämna ett svar