Efter 9 timmars jobb kom jag hem och tog tag i dammsugning av nedervåningen + balkongen, sedan torkade jag golven. I över trettiograders värme var det bara att hoppa in i duschen sedan… Och så har jag försökt plocka lite på mitt rum samt strukit mina skjortor för att hålla mig vaken.

Blir seg av att sova innan nattjobb, och det är bara två timmar jag ska jobba. Dessutom blir min kropp och själ inte speciellt glad när väckarklockan ringer när jag sover som djupast!

20140713-221731-80251238.jpg
Dagens lunch.

Ps, igår premiärcyklade jag i Alanya. Det fläktade skönt men jag kom ca fyra tramptag endast mellan telefonsamtalen till servicfånen…

Funderar på att kanske sminka mig. Sist jag hade något annat än jobbkläder på och lite smink var nog två veckor sen. Äh det är för varmt. Jag är för trött.

Struntar i det. 40 min kvar!

Just ja, igår fick jag höra från en gäst att jag är en ängel. Och idag fick jag höra att jag är en stjärna på den klarblå turkiska himlen! Det ni, det är inte så illa ändå, mitt jobb 😉

2 svar på ”Städar, stryker och donar (samt lite smicker från gästerna)”

  1. Låter ju inte toppenskönt att städa i värmen 🙁 Kanske ta det nattetid då det kanske är lite svalare!!!
    O du är både en stjärna o en ängel Längtar massor efter dig Kram

  2. Det är lika bra att jobba på när du ändå är i farten, skönt när det är undanstökat. Den tiden kan du ju utöka din lilla fritid med längre fram. Roligt för dig att få beröm av gästerna, det förstår jag att du får, tillmötesgående och trevlig som du är. En glad positiv tjej som kan vara skönt att få möta när man är villrådig på olika saker och behöver hjälp med div ärenden. Jättekul Louise. Kram.

Lämna ett svar