Jag har fått anledning att hinna med allting väldigt snabbt nu i Alanya. Varför ska jag berätta en annan gång.

Ikväll har jag, Jossan och Sofia varit på Stand up battle som vi fick ett försmak av tidigare i sommar. Det var kuuul, men jag förstod max 75% om ens det av vad norrmännen sa 🙂 Vi satt längst fram och självklart får vi frågan om varifrån vi kommer, Göteborg (Sofia), Örebro (jag) och Stockholm (Jossan). Jacob Öqvist sa då: Alla ifrån olika städer, har ni lärt känna varandra på Facebook eller?
Josefine svarar: Näää vi är guider
Tommy Steine: För vilket bolag?
Jossan: Turkietresor… Alltså Tyrkiareiser!
Steine: Tack för att du översätter!

Så himla roligt var det och under showen fortsatte dom skoja om oss, samt refererade till dom städer vi kom ifrån. Norge vann!

20140731-021022-7822391.jpg

20140731-021018-7818464.jpg
Utsikten från Red Towers skybar är fantastisk. Har tyvärr ingen bild på det nu, men ni ska få se. Lovar.

Lämna ett svar