Jag och Anna-Karin hade planerat att åka till vattenparken idag. Men trött som vi var efter att ha kommit hem kl 4 på morgonen så blev det lunch på Mayflower och stranden i stället.

Jag åt en fettuccino med pesto som var sååå god. Längtar efter att komma hem till Sverige igen, då ska jag baka lowcarbpasta (saknar den, så god!) och göra en liknande rätt.

Ikväll har jag dessutom fått veta att jag flyttar till Marmaris imorgon och ca 3 veckor framöver. Dom behöver extra hjälp där innan en annan tjej kommer från Sverige och börjar jobba med dom. Så nu ska jag packa igen för att åka vidare. Spännande!

Det bästa med mitt jobb är förmånen att få se så otroligt mycket, uppleva sådant jag bara kunnat drömma om. Det ska bli hårt att lära sig två nya destinationer på så kort tid, men jag ser fram emot det, som en rolig utmaning som jag fanimej ska klara av!

20140811-233931-85171598.jpg

Lämna ett svar